Patrick de Vries Schilderwerk en Klein Onderhoud        SWENKO

Slagzin/motto @@@@@

Werkwijze

Het resultaat van mijn werk wordt bepaald door een aantal uitgangspunten:

 

- Duurzaamheid

- Het zichtbare eindresultaat

- Mijn aanwezigheid in en rond uw huis

- Mijn zorg voor uw eigendommen

- De communicatie

- Mijn inzet

 

Ik sta voor een grondige traditionele aanpak zodat het resultaat tot ons beider genoegen is. Dat betekent dat ik elke dag weer zorgvuldig en zonder concessies naar dit eindresultaat toe werk volgens een gedetailleerd stappenplan.

Ik werk met materialen en gereedschappen waarvan de kwaliteit niet ter discussie staat. Vanzelfsprekend met respect voor het milieu.

Om dit waar te maken stel ik per opdracht een plan van aanpak op waarin de werkzaamheden per onderdeel beschreven staan. Dit plan van aanpak is onderdeel van een begroting die ik voorafgaande aan de werkzaamheden met je bespreek. Zodra er overeenstemming over de begroting en de werkzaamheden is bereikt plan ik de werkzaamheden in. 

 

Garantie.

Indien de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens mijn plan van aanpak geldt een garantietermijn van 5 jaar op lak en beitswerk en een garantietermijn van maximaal 8 jaar op traditioneel schilderwerk.  (Binnenwerk maximaal 10 jaar)

De garantie houdt in dat het lak of schilderwerk duurzaam hecht en gedurende de garantietermijn voldoende bescherming biedt tegen de weersomstandigheden zodat aantasting van de onderlaag (hout/metaal/kunststof) wordt voorkomen. De kleurvastheid en de glans van de aangebrachte laklaag zijn mede afhankelijk van de ligging ten opzichte van zonlicht.

Verkleuring van de toegepaste materialen valt buiten de werking van deze garantie.

Garantie op klein onderhoud en kleine werkzaamheden wordt separaat afgegeven.


 


 


 

E-mailen
Bellen
Info