Patrick de Vries Schilderwerk en Klein Onderhoud        SWENKO

Slagzin/motto @@@@@

Opgeruimd staat netjes

Mijn komst mag niet samengaan met irritatie over rommel in en rond het huis. Daarom doe ik er alles aan om de door mij gebruikte materialen gedurende de dag steeds weer op te bergen. Aan het eind van de dag laat ik mijn werkplek zorgvuldig opgeruimd en schoon gemaakt achter.


Schuurstof in en rond uw huis

Het najaar, de winter en het vroege voorjaar zijn bij uitstek seizoenen om binnenshuis de boel eens goed aan te pakken. Grondig schuren in huis is voor niemand prettig. Want, laten we eerlijk zijn, wie zit te wachten op een dagelijkse schoonmaakronde omdat de kozijnen en de deuren onder handen worden genomen.

Met de stofafzuigmachine van Festool (incl. gecombineerde schuurmachines) vang ik bijna 100% van het vrijkomende stof op. Fijn voor mij omdat ik me minder zorgen hoef te maken over jouw eigendommen. Fijn voor jou omdat het huis tijdens de werkzaamheden schuurstof vrij blijft en ik veel efficiënter en dus goedkoper kan werken.
20180704_204059
20180704_204121
delta
E-mailen
Bellen
Info