Patrick de Vries Schilderwerk en Klein Onderhoud        SWENKO

Slagzin/motto @@@@@

De mening van klanten

 

Zonder tevreden klanten heb ik geen toekomst.  Bovendien zit het niet in mijn aard om half werk te leveren. Wat ik doe, doe ik goed. Ben ik niet tevreden dan doe ik het opnieuw.

Klanten zijn mijn ambassadeurs. Het resultaat, mijn aanwezigheid en mijn presentatie zijn mijn "marketinginstrumenten". Nuchter, kennis van zaken, bevlogen en altijd op weg naar het beste resultaat.

De mening van klanten gaat mij daarom aan het hart. Hieronder volgt een gastenboek waarin (uitsluitend) klanten hun mening kunnen optekenen.

De mening van klanten - gastenboek

25 berichten op 3 pagina's
Lotte van Beek
11-09-18 17:53:45
Zeer tevreden over het werk dat is afgeleverd door Patrick! Alles staat netjes in de lak en kan de komende jaren weer mee. Ook de herstelwerkzaamheden (rotte stukken in hout) zien er weer top uit. Patrick is een zeer nette werker. Veegt alles netjes aan en zelfs de tuin wordt weer geharkt nadat de ladder erin heeft gestaan! Alles is steeds netjes opgeruimd en je hebt geen last van de werkzaamheden. Ik kan hem aanbevelen dus!
Marcel Miedema
03-07-18 22:41:29
Patrick is een harde werker die precies weet wat hij doet en oog heeft voor alles wat aan het werk verbonden is. Hij werkt min of meer onafgebroken de dag door en heeft daarom een geweldige productie. Over het resultaat valt niet te twisten. Uitstekend. Gunt hij zichzelf dat kopje koffie wel dan is Patrick een geïnteresseerde innemende man. Een graag geziene gast binnen ons gezin die het huis elke werkdag weer achter liet alsof hij niet aanwezig was.
André de Vlieger
27-06-18 19:21:52
Patrick heeft na het uitbrengen van een duidelijke en eerlijke offerte super werk geleverd. We betaalden uiteindelijk zelfs minder, omdat hij het binnen de tijd af had.
Het resultaat is in een woord geweldig en de kundigheid van Patrick is zeer groot. Een echte aanrader dus!
Bianca van der Geest
26-06-18 22:05:33
Patrick heeft ons huis geschilderd aan de buitenkant en dat heeft hij buitengewoon klasse gedaan. Hij gaat grondig te werk, hij werkt heel netjes en niks is hem teveel. Daarnaast, absoluut niet onbelangrijk, is Patrick een sympathiek en prettig mens.
Wij zouden Patrick zeker aanbevelen!
Esther Klein
21-06-18 23:15:56
Patrick heeft in 2 weken tijd mijn huis een ander aangezicht gegeven. Slechte delen zijn vervangen. Oneffenheden weggepoetst en alles is grondig geschilderd. Strak glanzend, geen vlekken, dagelijks werd stof en schuurrestanten opgeruimd (en zelfs gezogen). Na afloop werden alle ramen gelapt.
Klasse en absoluut aan te bevelen
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Info