Patrick de Vries Schilderwerk en Klein Onderhoud        SWENKO

Slagzin/motto @@@@@

De mening van klanten

 

Zonder tevreden klanten heb ik geen toekomst.  Bovendien zit het niet in mijn aard om half werk te leveren. Wat ik doe, doe ik goed. Ben ik niet tevreden dan doe ik het opnieuw.

Klanten zijn mijn ambassadeurs. Het resultaat, mijn aanwezigheid en mijn presentatie zijn mijn "marketinginstrumenten". Nuchter, kennis van zaken, bevlogen en altijd op weg naar het beste resultaat.

De mening van klanten gaat mij daarom aan het hart. Hieronder volgt een gastenboek waarin (uitsluitend) klanten hun mening kunnen optekenen.

De mening van klanten - gastenboek

25 berichten op 3 pagina's
Jan en Maartje
07-04-23 14:08:41
Patrick is een rustige harde werker die zich niet gek laat maken. Hij weet precies wat hij doet. Ambitieus en professioneel. Zijn plan van aanpak klopt. Eindelijk weer iemand die gewoon doet wat hij zegt. Een zegen in deze tijd.
Kwaliteit staat niet ter discussie.
Ilse en Bob
28-03-23 08:56:31
Wij hebben Patrick leren kennen als een zeer betrokken en vakkundige schilder. Hij heeft verstand van zaken en schildert buiten alleen als het echt kan en hij alle voorbereidingen getroffen heeft.
Hij neemt al het werk uit handen en ruimt alles elke dag weer keurig op.
Echt heel fijn. Wij genieten nog elke dag van onze buitendeuren en kozijnen. Ze lijken wel nieuw.
Het geeft een zeker gevoel dat we weer jaren vooruit kunnen.
Over de prijs kwaliteitverhouding niets dan lof. Je krijgt echt waar voor je geld.
Bedankt Patrick!
Jan en Gea
22-03-23 17:30:53
Patrick is een vakman. Daarnaast is hij betrokken. Een rustige zeer harde werker die nergens zijn schouder voor op haalt. Attendeert op complicaties, communiceert duidelijk en correct. Werkt zonder rommel, nauwkeurig en is altijd met het eindresultaat bezig. Zijn offertes zijn uitgebreid, maar zorgvuldig.
Het eindresultaat van alle bij ons verrichte werkzaamheden is boven verwachting. (Verschillende binnen en buitenopdrachten).
1x bleek de vooraf ingecalculeerde tijd onvoldoende. De extra uren heeft hij voor eigen rekening genomen.
Deze man is een aanrader.
Jasper en Gerrie
22-03-23 17:22:00
Wij zijn heel blij en trots op het vakwerk wat je hebt geleverd.
Zowel buiten als binnen.
Heel plezierig om je over de vloer te hebben als persoon en manier van werken.
Communicatie en afspraken ouderwets vanzelfsprekend!
Alie
22-03-23 17:19:04
Hoge kwaliteit en prachtig werk geleverd. Ben meer dan tevreden.
Patrick is in zijn werk erg secuur en perfectionistisch.
Familie Doornbsch
22-03-23 17:16:52
Patrick heeft bij ons 2 opdrachten uitgevoerd. De trap en het trappenhuis. Al het schilderwerk buitenom. Hij komt zijn afspraken na, werkt heel netjes, is erg secuur en levert echt vakwerk.
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat!
Henk en Sjoeke
22-03-23 17:14:12
Patrick heeft ons in een moeilijke tijd geholpen met een fantastische plek voor onze dochter. In ruim een week heeft hij een paradijs gemaakt waar wij en onze dochter heerlijk konden vertoeven. Gedreven, nauwkeurig, perfecte afwerking. Een fijn mens om over de vloer te hebben.
Utrecht
08-06-21 19:26:45
Het vinden van een goede schilder is niet makkelijk. Iemand die niet alleen voor het "gelikte eindresultaat" gaat maar ook daadwerkelijk zorg draagt voor preventief onderhoud, (toekomstige) problemen signaleert en voor oplossingen zorgt. Patrick is behoedzaam, werkt nauwkeurig en schoon. Het houtwerk wordt zorgvuldig voorbereid, 2x voorzien van een grondlaag en 2x voorzien van een laklaag.
Ons huis kan er voorlopig weer tegen aan. De complimenten uit de buurt worden natuurlijk met plezier aangehoord.
Carola .
09-01-20 22:27:37
Patrick heeft in ons nieuwbouwhuis kozijnen, deuren, plinten geschilderd. Alles super strak afgeleverd. Allereerst een glasheldere offerte met dagplanning. Tijdens de werkzaamheden was het heerlijk om hem in huis te hebben. Af en toe een praatje en super ideeen gegeven. Hij gaat ook heel goed om met onze honden, waarvan er eentje toch wel een bijzonder exemplaar is wat omgang betreft. Er moet nog genoeg geschilderd en gesausd worden bij ons en voor ons staat vast dat alleen Patrick deze werkzaamheden gaat uitvoeren.
Texel .
06-01-20 23:44:15
Patrick heeft bij ons de begane grond compleet gerenoveed .fijn strak geschilderd met een rustige gedreven houding. Jammer dat zijn tijd beperkt was voor andere werkzaamheden. Maar die gaan we alsnog samen inplannen.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Info