Patrick de Vries Schilderwerk en Klein Onderhoud        SWENKO

Slagzin/motto @@@@@

De mening van klanten

 

Zonder tevreden klanten heb ik geen toekomst.  Bovendien zit het niet in mijn aard om half werk te leveren. Wat ik doe, doe ik goed. Ben ik niet tevreden dan doe ik het opnieuw.

Klanten zijn mijn ambassadeurs. Het resultaat, mijn aanwezigheid en mijn presentatie zijn mijn "marketinginstrumenten". Nuchter, kennis van zaken, bevlogen en altijd op weg naar het beste resultaat.

De mening van klanten gaat mij daarom aan het hart. Hieronder volgt een gastenboek waarin (uitsluitend) klanten hun mening kunnen optekenen.

De mening van klanten - gastenboek

25 berichten op 2 pagina's
Jan en Maartje
07-04-23 14:08:41
Patrick is een rustige harde werker die zich niet gek laat maken. Hij weet precies wat hij doet. Ambitieus en professioneel. Zijn plan van aanpak klopt. Eindelijk weer iemand die gewoon doet wat hij zegt. Een zegen in deze tijd.
Kwaliteit staat niet ter discussie.
Ilse en Bob
28-03-23 08:56:31
Wij hebben Patrick leren kennen als een zeer betrokken en vakkundige schilder. Hij heeft verstand van zaken en schildert buiten alleen als het echt kan en hij alle voorbereidingen getroffen heeft.
Hij neemt al het werk uit handen en ruimt alles elke dag weer keurig op.
Echt heel fijn. Wij genieten nog elke dag van onze buitendeuren en kozijnen. Ze lijken wel nieuw.
Het geeft een zeker gevoel dat we weer jaren vooruit kunnen.
Over de prijs kwaliteitverhouding niets dan lof. Je krijgt echt waar voor je geld.
Bedankt Patrick!
Jan en Gea
22-03-23 17:30:53
Patrick is een vakman. Daarnaast is hij betrokken. Een rustige zeer harde werker die nergens zijn schouder voor op haalt. Attendeert op complicaties, communiceert duidelijk en correct. Werkt zonder rommel, nauwkeurig en is altijd met het eindresultaat bezig. Zijn offertes zijn uitgebreid, maar zorgvuldig.
Het eindresultaat van alle bij ons verrichte werkzaamheden is boven verwachting. (Verschillende binnen en buitenopdrachten).
1x bleek de vooraf ingecalculeerde tijd onvoldoende. De extra uren heeft hij voor eigen rekening genomen.
Deze man is een aanrader.
Jasper en Gerrie
22-03-23 17:22:00
Wij zijn heel blij en trots op het vakwerk wat je hebt geleverd.
Zowel buiten als binnen.
Heel plezierig om je over de vloer te hebben als persoon en manier van werken.
Communicatie en afspraken ouderwets vanzelfsprekend!
Alie
22-03-23 17:19:04
Hoge kwaliteit en prachtig werk geleverd. Ben meer dan tevreden.
Patrick is in zijn werk erg secuur en perfectionistisch.
Familie Doornbsch
22-03-23 17:16:52
Patrick heeft bij ons 2 opdrachten uitgevoerd. De trap en het trappenhuis. Al het schilderwerk buitenom. Hij komt zijn afspraken na, werkt heel netjes, is erg secuur en levert echt vakwerk.
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat!
Henk en Sjoeke
22-03-23 17:14:12
Patrick heeft ons in een moeilijke tijd geholpen met een fantastische plek voor onze dochter. In ruim een week heeft hij een paradijs gemaakt waar wij en onze dochter heerlijk konden vertoeven. Gedreven, nauwkeurig, perfecte afwerking. Een fijn mens om over de vloer te hebben.
Utrecht
08-06-21 19:26:45
Het vinden van een goede schilder is niet makkelijk. Iemand die niet alleen voor het "gelikte eindresultaat" gaat maar ook daadwerkelijk zorg draagt voor preventief onderhoud, (toekomstige) problemen signaleert en voor oplossingen zorgt. Patrick is behoedzaam, werkt nauwkeurig en schoon. Het houtwerk wordt zorgvuldig voorbereid, 2x voorzien van een grondlaag en 2x voorzien van een laklaag.
Ons huis kan er voorlopig weer tegen aan. De complimenten uit de buurt worden natuurlijk met plezier aangehoord.
Carola .
09-01-20 22:27:37
Patrick heeft in ons nieuwbouwhuis kozijnen, deuren, plinten geschilderd. Alles super strak afgeleverd. Allereerst een glasheldere offerte met dagplanning. Tijdens de werkzaamheden was het heerlijk om hem in huis te hebben. Af en toe een praatje en super ideeen gegeven. Hij gaat ook heel goed om met onze honden, waarvan er eentje toch wel een bijzonder exemplaar is wat omgang betreft. Er moet nog genoeg geschilderd en gesausd worden bij ons en voor ons staat vast dat alleen Patrick deze werkzaamheden gaat uitvoeren.
Texel .
06-01-20 23:44:15
Patrick heeft bij ons de begane grond compleet gerenoveed .fijn strak geschilderd met een rustige gedreven houding. Jammer dat zijn tijd beperkt was voor andere werkzaamheden. Maar die gaan we alsnog samen inplannen.
Bernd .
06-01-20 20:27:45
Levert precies wat op zijn website staat. Kwaliteit, duidelijke offerte, rust en altijd een opgeruimde werkplek.
Geweldig met kinderen en huisdieren (kat en hond)
Susanne W
06-09-19 15:25:53
Patrick heeft de voorzijde van ons huis geschilderd. Puur perfectionisme en vakmanschap. Het ziet eruit om door een ringetje te halen. Patrick is zeer vriendelijk en bescheiden, hij heeft liefde voor zijn werk en denkt goed mee. Zelfs het koperen lijstje van de deurbel heeft hij prachtig gepolijst, waardoor de bel er weer als nieuw uitziet. Wij zijn zeer tevreden!
Johan Buiten
30-08-19 09:38:18
Als buurtbewoner heb ik de laatste 2 1/2 week met plezier en bewondering gekeken naar de verrichtingen van deze schilder. Wat een passie, geduld en precisie. Twee woningen bij ons in de straat springen er nu echt uit. Daar komt mijn huis volgend jaar bij want ik heb al geboekt!
Maarten .
09-08-19 15:33:19
Patrick laat zich niet leiden door commercieel gewin. Als de omstandigheden niet goed zijn maakt hij een pas op de plaats. Het resultaat staat duidelijk boven zijn omzet. Hij gaat zn gang zonder dat je er erg in hebt. Werkt rustig, maar gestaag. Je ziet dat hij het gewenste eindresultaat steeds voor ogen houdt. Of het nou drie hoog tegen de gevel is of werk op de begane grond. Prettig in de omgang, denkt mee. Ook buiten de gemaakte afspraken om. Kwam ter afsluiting met een lijstje attentiepunten t.a.v. onze woning.
Hans & Astrid Moermans
30-06-19 10:36:31
Patrick heeft de buitenkant van ons huis geschilderd en de binnenkant van onze tuindeuren. Omdat de achterkant van ons huis op het zuiden ligt heeft het houtwerk veel te verduren door zon, wind en regen en moet het regelmatig bijgehouden worden. We hebben in de zeventien jaar dat we hier wonen al verschillende schilders gehad, maar zijn nu voor het eerst volledig tevreden met het resultaat; dankzij Patrick’s oog voor precisie. Patrick geeft ook advies over onderhoud en repareert zelf waar dat nodig is. Hij werkt rustig en is een prettig mens om om je heen te hebben. Heldere informatie en gedetailleerde offerte vooraf. We kunnen Patrick absoluut aanraden!
Martine
23-05-19 12:48:12
Begin dit jaar heeft Patrick de twee trappen in huis grondig gereinigd, geschuurd en mooi wit geschilderd. Dat was een fikse klus en duurde daardoor iets langer dan gepland, maar Patrick werkte geduldig, precies en vriendelijk door. We zijn erg tevreden over het resultaat! Patrick is super nauwkeurig te werk gegaan, is heel vriendelijk, duidelijk en prettig in de communicatie en ruimt alles aan het einde van de dag netjes op. Ik kan hem van harte aanbevelen! Muito obrigada Patrick!
Alida
29-03-19 23:06:04
Patrick heeft bij ons alle deuren en kozijnen geschilderd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Patrick werkt gestructureerd en laat alles aan het einde van de dag weer net achter. Wij hebben hem gevraagd om in de zomerperiode ook ons buiten schilderwerk uit te voeren.
Laurien
07-02-19 21:55:11
Patrick heeft heel goed werk afgeleverd. We zijn zeer tevreden over hem. Zoals je kunt lezen in andere reviews verloopt de communicatie goed en werkt hij zeer grondig en nauwkeurig en is hij aangenaam gezelschap. Patrick bedankt!!
Hélène Hélène Snijders
01-02-19 21:44:19
Patrick werkt rustig en netjes. De communicatie vooraf is duidelijk en de offerte gedetailleerd. Hij wil goed werk leveren en schildert opnieuw als hij niet tevreden is. Bovenal is Patrick prettig in de omgang, wat heel fijn is als je een schilder twee weken lang in huis hebt.
Ronald
18-10-18 19:51:53
Nuchter, zeer plezierig in de omgang, stipt, nauwkeurig. Harde werker zonder opsmuk. Staat voor zijn resultaat en maakt dat ook waar. Prijs-kwaliteit is uitstekend
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Info