Patrick de Vries Schilderwerk en Klein Onderhoud        SWENKO

Slagzin/motto @@@@@

De mening van klanten

 

Zonder tevreden klanten heb ik geen toekomst.  Bovendien zit het niet in mijn aard om half werk te leveren. Wat ik doe, doe ik goed. Ben ik niet tevreden dan doe ik het opnieuw.

Klanten zijn mijn ambassadeurs. Het resultaat, mijn aanwezigheid en mijn presentatie zijn mijn "marketinginstrumenten". Nuchter, kennis van zaken, bevlogen en altijd op weg naar het beste resultaat.

De mening van klanten gaat mij daarom aan het hart. Hieronder volgt een gastenboek waarin (uitsluitend) klanten hun mening kunnen optekenen.

De mening van klanten - gastenboek

25 berichten op 5 pagina's
Bernd .
06-01-20 20:27:45
Levert precies wat op zijn website staat. Kwaliteit, duidelijke offerte, rust en altijd een opgeruimde werkplek.
Geweldig met kinderen en huisdieren (kat en hond)
Susanne W
06-09-19 15:25:53
Patrick heeft de voorzijde van ons huis geschilderd. Puur perfectionisme en vakmanschap. Het ziet eruit om door een ringetje te halen. Patrick is zeer vriendelijk en bescheiden, hij heeft liefde voor zijn werk en denkt goed mee. Zelfs het koperen lijstje van de deurbel heeft hij prachtig gepolijst, waardoor de bel er weer als nieuw uitziet. Wij zijn zeer tevreden!
Johan Buiten
30-08-19 09:38:18
Als buurtbewoner heb ik de laatste 2 1/2 week met plezier en bewondering gekeken naar de verrichtingen van deze schilder. Wat een passie, geduld en precisie. Twee woningen bij ons in de straat springen er nu echt uit. Daar komt mijn huis volgend jaar bij want ik heb al geboekt!
Maarten .
09-08-19 15:33:19
Patrick laat zich niet leiden door commercieel gewin. Als de omstandigheden niet goed zijn maakt hij een pas op de plaats. Het resultaat staat duidelijk boven zijn omzet. Hij gaat zn gang zonder dat je er erg in hebt. Werkt rustig, maar gestaag. Je ziet dat hij het gewenste eindresultaat steeds voor ogen houdt. Of het nou drie hoog tegen de gevel is of werk op de begane grond. Prettig in de omgang, denkt mee. Ook buiten de gemaakte afspraken om. Kwam ter afsluiting met een lijstje attentiepunten t.a.v. onze woning.
Hans & Astrid Moermans
30-06-19 10:36:31
Patrick heeft de buitenkant van ons huis geschilderd en de binnenkant van onze tuindeuren. Omdat de achterkant van ons huis op het zuiden ligt heeft het houtwerk veel te verduren door zon, wind en regen en moet het regelmatig bijgehouden worden. We hebben in de zeventien jaar dat we hier wonen al verschillende schilders gehad, maar zijn nu voor het eerst volledig tevreden met het resultaat; dankzij Patrick’s oog voor precisie. Patrick geeft ook advies over onderhoud en repareert zelf waar dat nodig is. Hij werkt rustig en is een prettig mens om om je heen te hebben. Heldere informatie en gedetailleerde offerte vooraf. We kunnen Patrick absoluut aanraden!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Info